Dormio Hotel Resort Zoutelande

Dormio Hotel Resort Zoutelande


Op 10 minuten van het Noordzeestrand in Zoutelande realiseren wij Dormio Hotel Resort Zoutelande. Het hotel resort vormt een nieuwe variatie op het bestaande aanbod en biedt aantrekkelijke investeringsmogelijkheden aan de Zeeuwse kust. De vakantie accommodaties worden gerealiseerd in een natuurrijke omgeving en het hoofdgebouw wordt uitgerust met diverse hoogwaardige faciliteiten. De streek Walcheren, en Zoutelande in het bijzonder, heeft een grote toeristische aantrekkingskracht en is daardoor een geliefde vakantiebestemming onder jong en oud. Dit maakt van Dormio Hotel Resort Zoutelande de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in eigen land!

Houd mij op de hoogte
Dormio Hotel Resort Zoutelande strand

Schone stranden en indrukwekkende duinen

Dormio Hotel Resort Zoutelande wordt gerealiseerd op een toplocatie in de gemeente Veere. Deze uitgestrekte gemeente heeft vele dorpskernen, kilometers stranden, bossen, landerijen, natuurgebieden en tal van interessante bezienswaardigheden. Dit maakt dat alles op loop- of fietsafstand is wanneer u verblijft op het hotel resort. Daarbij liggen plaatsen als Biggekerke, Westkapelle en Dishoek om de hoek en kunt u gemakkelijk een bezoek brengen aan het historische Middelburg, de havenstad Vlissingen, de populaire badplaats Domburg of het monumentale Veere. Ook zijn er diverse natuurgebieden te vinden in de omgeving die zeker de moeite waard zijn om wandelend of op de fiets te verkennen. Het Zeeuwse schiereiland Walcheren vormt dan ook een zeer geliefde vakantiebestemming dichtbij huis!

Als eerste de laatste informatie over dit project ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van Dormio Hotel Resort Zoutelande? Maak uw interesse kenbaar via ons contactformulier, we informeren u graag als allereerste!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wenst u meer informatie over één van onze projecten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een partnership voor een nieuwe ontwikkeling? Neem contact met ons op!

Neem contact op