Header

Labels


Het Dormio label staat zoals gezegd voor een viersterren niveau. Voor goede objecten die toeristisch interessant zijn, maar niet kunnen voldoen aan de eisen voor een viersterren resort of hotel hebben wij een tweede label opgericht: GAYA by Dormio.

Kwaliteitseisen

Indien een resort of hotel interessant en kwalitatief goed genoeg is om te ontwikkelen en/of over te nemen maar deze niet onder de definitie kan vallen van een viersterren resort of hotel zal deze worden ondergebracht onder ons label Gaya. Hierbij valt te denken aan boutique hotels waarbij de kamermaten te klein zijn of oudere, charmante resorts die niet onder de definitie van een viersterren resort vallen, maar qua kwaliteit en aantrekkelijkheid wel interessant zijn.

Passie en vakmanschap

Deze resorts en hotels worden met dezelfde passie en kwaliteit door ons opgepakt en hierbij bieden wij dezelfde services aan de toekomstige eigenaren van de accommodaties. Het enige onderscheid is dat het desbetreffende object voldoet aan de toeristische eisen voor een driesterren object.

Contact

Indien u een potentiële ontwikkellocatie heeft of een object dat het verdient een “tweede leven” te krijgen en die zouden aansluiten bij ons profiel, dan kunt u contact met ons opnemen.