Dormio Eco Resort Curaçao

Dormio Eco Resort Curaçao


Op één van de mooiste plekken van Curaçao, aan het binnenmeer van Rif St. Marie, verrijst in de komende jaren Dormio Eco Resort Curaçao. Het unieke eco-resort zal bestaan uit 350 (vakantie)woningen die in 3 verschillende fases worden opgeleverd. In fase 1 worden 181 (vakantie)woningen, 40 hotelkamers en de uitgebreide faciliteiten gerealiseerd. Zo worden er grote zwembaden en (zwem)lagunes aangelegd voor recreatie en watersportmogelijkheden, met respect voor de omgeving. Hiervoor is zelfs een speciale ontwerper aangenomen. Kortom, dit wordt een heel bijzonder project waar we nu al trots op zijn!

Houd mij op de hoogte
Dormio Eco Resort Curacao

Het masterplan voor Dormio Eco Resort Curaçao is goedgekeurd!

Recentelijk hebben we goedkeuring ontvangen op ons plan voor Dormio Eco Resort Curaçao. Een enorme mijlpaal, omdat hier alles mee begint. Het plan wordt door de politiek gedragen en de omgeving is op de hoogte van onze plannen. Momenteel wordt de bouwvergunning ingediend en worden de (vakantie)woningen en hotelsuites ontworpen. We verwachten dit najaar te kunnen starten met de verkoop van het project.

Dormio Eco Resort Curacao locatie aan binnenmeer

Unieke locatie aan het binnenmeer Rif St. Marie

Degenen onder u die Curaçao vaker bezoeken weten dat het gebied tussen Willemstad en het Spaanse water inmiddels behoorlijk is volgebouwd. De andere kant van het eiland, bekend als Banda Abou, kent mooie groene gebieden en is veel beter bereikbaar vanaf de luchthaven. Het gebied waar Dormio Eco Resort Curaçao gerealiseerd wordt heeft een enorme verscheidenheid aan flora en fauna en is daarmee uniek in haar soort. Met een zeer groene omgeving en met een natuurlijke glooiing heeft het prachtige vergezichten over het binnenmeer Rif St. Marie, ook wel bekend als de Jan Kok Baai. Hier vindt u het bekende flamingogebied binnen handbereik. Ook vindt u op steenworp afstand van het resort de charmante stranden Playa Porto Marie en Daaibooi Beach.

Dormio Eco Resort Curacao omgeving in de natuur

Eco resort met respect voor natuur en omgeving

De laatste decennia wordt veel over ecotoerisme gesproken, een vorm van toerisme met liefde en respect voor de natuur en al haar bijzonderheden. Bij de ontwikkeling van ons nieuwe resort wordt rekening gehouden met de natuur en de unieke karakteristieke eigenschappen van dit gebied in Banda Abou. Het gebied is populair onder wandelaars, fietsers en lokale vissers. Het resort behoudt daarom een open karakter zodat het hele groene gebied toegankelijk blijft en voor de lokale bevolking gewaarborgd blijft. Daarnaast gaan wij ook een samenwerking aan met de natuurorganisaties op het eiland, zodat bezoekers het eiland en de omgeving kunnen verkennen middels verschillende rondleidingen. Ook is een lokaal ecologisch adviesbureau aangesteld, om op basis van wetenschappelijk onderzoek de ecologische verantwoordelijkheid te waarborgen.

Dormio Eco Resort Curacao toerisme aan het strand

Toeristische verhuur en permanente bewoning

Dormio Investments zal verantwoordelijk zijn voor de verkoop van de accommodaties. De verhuur van de vakantiewoningen aan nationale en internationale toeristen zal op professionele wijze verzorgd worden door Dormio Resorts & Hotels. Daarnaast verzorgt zij ook het (technisch) beheer van het resort, de hoogwaardige faciliteiten, het aanwezige hotel, alsook uiteraard uw vakantiewoning. Het doel is immers dat u een vertrouwde partner heeft die uw kostbare bezit op grote afstand goed voor u verzorgt zodat zorgeloos kunt genieten van uw tastbare bezit op Curaçao. U kunt daarbij kiezen voor een combinatie van toeristische verhuur en eigen gebruik, waarbij u zelf kunt aangeven hoe vaak u gebruik wilt maken van uw vakantiewoning. Als u hier voor langere tijd wilt verblijven, is dat ook mogelijk.

Als eerste de laatste informatie over dit project ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van Dormio Eco Resort Curaçao? Maak uw interesse kenbaar via ons contactformulier, we informeren u graag als allereerste!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Wenst u meer informatie over één van onze projecten? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een partnership voor een nieuwe ontwikkeling? Neem contact met ons op!

Neem contact op